Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fram för fantasin!

-Hörde, du är sur realist!
-Då måste du ha hört fel så trist!
Inte alls så´n du!
Mera ihopsatt ju!
Då blir mitt jag rätt: Surrealist!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 03:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - fyndigt!!
2015-01-12

  Lars Hedlin
Jepp precis :)
2015-01-12

  ULJO
Den var bra den
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt