Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2014-01-12




En speciell dag i mitt liv

Öppnade dörren till en ny värld

Skickade in min första text
Blev väl mottagen

Läser med stort intresse andras texter
Får nya tankar
Nya infallsvinklar på de gamla

Tack alla som berikar mitt liv

Vill skriva så länge som möjligt
Köpte en egen dator i förra veckan




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-12 10:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra beslut att dina texter får komma ut!
2015-01-14

    ej medlem längre
Härligt!! ja du har nog öppnat många dörrar med dina ord, tack för att du finns härinne!o Grattis i efterhand..
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt...grattis till detta året och hoppas att det blir många fler...
2015-01-13

  Anya VIP
Ettårsdagen. Så fint du berättar. Tack för att man får läsa! :o)
2015-01-13

  Valter Örn VIP
Tack Marita Du satte ord på tankar som jag själv känner efter att ha skrivit här i ett halvår.
Grattis och tack för dina fina texter!
2015-01-13

  Veven
Tack till dig!
2015-01-12

    ej medlem längre
Grattis till dagen och även till din nya dator!
Så trevligt att läsa dina texter.
Fint skrivet!
2015-01-12

  Ingrid Trolle
Grattis till årsdagen
och grattis till datorn.
Och tack för att vi får
lära känna dig och dina
fina texter.
2015-01-12

  ULJO
Lycka till med din dator och må den inspirera dig till fin lyrik
2015-01-12

    Dan Myrbeck
Stort grattis!

Jag läser mycket gärna dina texter.
Jag bifogar en av mina texter:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1586920

2015-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Grattis till dig och oss alla, som får läsa dina fina texter, min vän!
2015-01-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det är det
här, man kan få
till mycket om
man vill här...
Jag hoppas
datorn Dig
gott bär!
2015-01-12

  Ljusletaren
Tack för att vi får lära känna dig via dina ord/ kram
2015-01-12

    ej medlem längre
Tack för att du hittade hit. Du har öppnat många dörrar för mig genom dina texter. Tack!

2015-01-12

    ej medlem längre
Tack till dig också!!!
2015-01-12

  Stefan Albrektsson
Härligt! Ett år!! Tiden går fort - och många fina och tänkvärda texter har du bjudit oss på! Ser fram emot nya texter från egen dator : )
2015-01-12

  Lars Hedlin
TAck själv vännen ;) kram
2015-01-12

  Stefan Höglund
Mycket bra investering med datorn. Det är sant att andras texter berikar sitt egna skrivande skriv på!!!!
2015-01-12

  louisegirl
Jag är glad att du öppna den dörren Marita <3

Grattis till den här dagen!
2015-01-12

  Klara Ord VIP
Grattis på årsdagen!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP