Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett recept för att nå samförstånd


Man måste lira med gubbarna

Jag säger som den gamla erfarna distriktssköterskan

som brukade göra hembesök.

"Man måste kunna lira med gubbarna"!

Ett bra recept som vi alla kan ta till oss!

"Vi måste kunna lira med varandra"!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-12 12:07



Bookmark and Share


  Connie
Himla bra. Du är en bra lirare ;)
2015-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut rätt tänkt! Hur ska det annars gå?
2015-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Hurra, för den sista raden!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP