Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark snö

Snöflingor flyttar motorvägen längre bort
vi blir gratis inpackade till lunch
kommer riset smaka bättre utan buller
kommer vi bli vackrare nu
Det kan va skönt att slippa se
låta glasögonen imma igen
måla en frukt med nio ögon
utan tvekan
utan annat ljus än stundens.





Fri vers (Prosapoesi) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-12 12:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Skönt att vara insnöad i spridda stunder.
Vackert skrivet!
2015-03-08

  Daniel_78 VIP
en favorit, gillar skarpt.
2015-02-03

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP