Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det heter, för kort till sin vikt!

I Din säng sa jag till min man
är det ett hål, så´nt jag ej tåla kan
jag sjönker ner så
vad gör Du åt det då?
Han sa att jag var för tung minsann...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-12 14:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Firnurligt!
2015-01-13

  ULJO
Här spelas det på humorns sträng minsann
2015-01-12

    Dan Myrbeck
Jag är för kort till min vikt!

/Hälsningar Tung författare
2015-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Han samlade inte poäng minsann
Rubriken är underbar.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt