Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett barn

Du väntade, men osaknade.
Du kommande, med ursinniga kliv.
Du lilla välbekanta, men stora okända.
Du evigt ofattbara, som gör antåg i mitt liv.

Vintern kom
och den blev svår.
Månad på månad,
av detta djävulska år
har jag väntat dina ögon
och din ömkliga röst
i ett hopplöst försök
att finna egen tröst.

Vem valde vem, av oss två?
Och trots allt jag är, kan du älska mig ändå?

Min namnlösa.
Min arvlösa.
Min hemlösa.

Kom snart.
Jag väntar dig.




Bunden vers (Rim) av Elin Ekaterina
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-12 16:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
väldigt, väldigt fin
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ekaterina
Elin Ekaterina