Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spill ror

Spill ror
utan åror
flytande
någon annanstans
och det som hälls ut
kommer tillbaka igen
hälls det ut på marken
tar det väl 70 år innan det
runnit ner till något vattendrag
så när vi i vårt vattenglas tar tag
kan man verkligen undra
av vad för sorts slag
vårt vatten är av idag...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-12 19:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Väcker tankar.
2015-01-13

  Lars Hedlin
Brs funderlering!
2015-01-13

  ULJO
Intressant fundering.
Märkligt att jag nyss publicerat en text, lite annorlunda men med samma titel
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt