Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
retat upp mig lite på offentlig terapi i Tv-apparaten.


Doktor Pille

Är det nu folk förväntar sig att Super-Nanny ska dyka upp ? Kanske doktor Phil eller Doktor Pille som jag kallar honom äntligen ska rädda oss alla.
Han skulle få ett hårt jobb här
han skulle bli jävligt rädd tror jag
han skulle vilja ha löneförhöjning om han såg vad vi tänker tror jag.
Amerikas vita tänder skiner i tv-rutan när välgöraren frågar:
-hur tänker du nu ?
-hur känns det i kroppen när du säger så ?
En liten människa som av någon olycklig anledning hamnat i den banangula fåtöljen
svettas skäms
tänker sämre än någonsin.
Den lilla människan säger
-jag känner hur det vänder !
Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka.
Doktor Pille du måste börja ta ansvar nu för din barnaskara
du ditt populära gubbslem
tänker jag.




Fri vers (Prosapoesi) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 20:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Lysande! Jag är inte heller för offentliga avrättningar.
2015-01-15

  Magdalena Eriksson VIP
Hahaha man kan förvånas över sig själv. hoppfullt.
2015-01-13

  Lars Hedlin
Mycket bra starkt och ärligt framfört! Gillas mycket!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP