Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

…ett ögonblick i sänder


om ditt hjärta är en skrämd kanin
kan jag lyfta upp dig i min famn
och låta dig darra, låta hjärtat slå
fort fort fort, låta andetagen flämta
färdigt
                                bli stilla här
tillsammans kan vi storögt se
att det skrämmande inte är så
farligt – framtiden är inte nu

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 450 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-13 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text.
2015-03-08

    ej medlem längre
Helt enastående rader. Håller utkik efter dina texter och hoppas på att få läsa lite nytt snart igen /F
2015-03-08

  Engel
Ord att vila i.
2015-01-31

  Minkki VIP
mycket hjärta här, både det skrämda och det trygga. En text som går till hjärtat :)
2015-01-19

    prima donna
så tryggt och fint!
2015-01-15

    ej medlem längre
lugnande kloka ord, väl formulerade..bra
2015-01-14

  Veven
Underbart och tänkvärt. För visst är det väl så att framtiden är inte nu och det tjänar inte så mycket till att oroa sig framåt, men ibland är det svårt...
2015-01-13

  Bo Himmelsbåge
En gullig liten kanindikt med hög tröstefaktor... vi är alla små kaninhjärtan ibland...
2015-01-13

  Chawa VIP
Tröstande ord...
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart tröstande...bokmärker...
2015-01-13

    ej medlem längre
Värmen och tryggheten dina ord går rätt in i hjärtat.
2015-01-13

    ej medlem längre
en söt dikt
fast sista meningen fattade jag inte riktigt
2015-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Text som går in i själ och hjärta.
Värme, tröst och gemenskap.
2015-01-13

  i af apa
så fint med "Kaninen"
i famnen... så sant framtiden
är inte nu...
2015-01-13

  Nanna X
mycket fint skaldat och tröstat, gillar kaninen stort. fast jag tror ju för min del att framtiden är nu.
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson