Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarade det!




Letade efter en bra lösning

Provade, förkastade
om och om igen

Medveten om att jag skulle förlora
om jag gav upp




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-13 10:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra, du vann!
2015-01-14

  Lars Hedlin
JA mycket bra där vännen!
2015-01-14

    ej medlem längre
Man brukar klara om man inte ger sig.
2015-01-14

  Valter Örn VIP
Livet är ibland som en boxningsmatch. Man kämpar för att inte åka på en knock-out.
2015-01-14

  ULJO
Det är viktigt att inte ge upp och du verkar vara en klok person med båda fötterna på jorden
2015-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Du vann striden! Kanske lösningar ändå finns om man gräver tillräckligt djupt.
2015-01-13

  Onomatoprofet VIP
du vann!
2015-01-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rader att ta till
sig om och om igen...
Väl formulerat och skrivet
och man känner hur bra
Du fick till det i drivet!
2015-01-13

    Dan Myrbeck
Försök en gång till! Det är aldrig för sent att ge upp.

Citat, skrivet av
anakreon
2015-01-13

    ej medlem längre
Fint att du inte gav upp!
2015-01-13

  Stefan Albrektsson
Härligt uppmuntrande! Ja, det gäller att hålla ut! Bra!!
2015-01-13

  bumerang
Självständigt!!
Lita till sin egen kraft.
Så bra!!
2015-01-13

    ej medlem längre
Skön livsinsikt.
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Bra inställning...
2015-01-13

  louisegirl
Jaa, det gäller att aldrig ge upp..
Bra skrivet!
2015-01-13

  Ingrid Trolle
Bra! Ge aldrig upp!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP