Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte gjorde Bästa Vännen nå´t...

När en så trött Kal från Rennes
kom hem då såg han sin Bästa Vän
med Ada i säng
som en valpig gamäng...
Kal skrek, Karo inte nu igen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt