Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en karta


organisk oordnad



när den ligger mot din hud

så väldigt tätt inpå
större
jag ryser

jag kunde fylla dina händer
får mig att undra om du har något som mättar


-kristallformationer
reser sig för att möta det yttre
hud är barriären
vackra hjärna
jag har redan tatuerat kartan
på insidan av mina ögonlock
men,
vem är du?


genom ditt svarta, sedan lila
du gör mig ödmjuk svartsjuk äter inspiration
möter mina gröna
men.

jag vill slåss för dig

du tvekar vid handtaget

det är risken vi tar när vi fortsätter andas


då vill jag vara det bättre av de två valen (är rädd jag är det sämre)





Fri vers av ing
Läst 311 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-13 20:29



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Organisk oordning - blir hänförd. Måste tänka. Faller genom lager i dina meningar; djupt. Mötens skärpunkt(?).
2015-01-17

    ej medlem längre
+
för, ord
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing