Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antagligen handlar det om konst eller livet eller vad finns det mer att välja på ?


Närhet lönar sig

Otrogen mig själv.
Skakar mig in i kroppen i sista stund.
Man kan inte leva halvdöd för länge när hjärnan är inställd på att avslöja lögner.
Till slut finns det bara sig själv kvar att fråga vart
det bär hän och varför.




Fri vers (Prosapoesi) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 21:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA livet är så i vågor...Så vi människor funker mer eller mindre KRAm
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP