Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en svensk översättning utav en populär låt från Nordkorea under sent 1980tal. Av förklarliga skäl så kan jag inte återge texten lika bra som den är, Denna låten är från början tillägnad Kim Il Sung. https://www.youtube.com/watch?v=uZOIa46ZpPM


Din vackra kärlek

Förtrollat, förtrollat, förtrollat
Ditt leende har mig
Det strålar, det strålar, det strålar
av värme inom mig
Din kärlek den stärker och värmer
Den har mig i din famn
Förälskad ut i våren
En känsla så ljuv och varm
Ah din vackra kärlek
för alltid i din famn

Jag saknar, jag saknar, jag saknar
Den känslan som jag fick
För alltid, för alltid, för alltid
Den finns i hjärtat mitt
Nu när du har mig här lämnat
I hjärtat finns du kvar
Din kärlek har ej lämnat
trots saknaden jag har
Ah din vackra kärlek
för alltid finns den kvar

Du strålar, du strålar, du strålar
så starkt som solens ljus
För alltid mitt sinne du målar
med all din kärleks ljus
Din kärlek den glittrar och glimmar
här hemma i mitt hus
med hopp att åter mötas
här under vindens sus
Ah din vackra kärlek
den ger mig himlens ljus




Övriga genrer (Översättning) av Johan Brodd
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd