Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar inte mer

hur att lämna
tankar vassa
som spjut

skjuter granateld
genom hjärnan

sömnlösheten härskar
lakanen skaver
mot hinnan
den tunna huden

som inte orkar
ta emot
mer




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-14 01:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Drabbas av den starka känslan i orden.
2015-01-14

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt i känsla ....
2015-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-14

    ej medlem längre
Vilket dilemma även om det bara är en dikt. Härligt att få riva av sig sa syster Clara till sin naturläkare å bön kanske hjälper....
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington