Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dikten att publiceras i Sydsvenskan


svart som sot

jag trampas på
jag spottas på
slås blodig som
en mygga
jag förnedras
jag är smutsig

Jag kan ingenting
jag har aldrig rätt
jag är totalt värdelös
jag är en imbecill

Ingenting gör någonting
alltet är meningslöst
jag ser ingenting, är
blind

Jag är en intern
jag är satt i skammens palats
min skugga är dold
mina ådror är svarta som sot

jag är människa

jag är människa




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-14 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk