Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känd devis på gamla tändsticksaskar


Tända endast mot lådans plån

Tänk att det lilla oförargliga

ordet retsticka

kan bli så eldfängt

och få så ödesdigra

konsekvenser

om det sätts

i friktion

mot något annat




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-14 11:36



Bookmark and Share


  Connie
Tänt var det här! Gillas mycket!
2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text, med tanke bakom.
2015-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-14

    Sefarge VIP
Lysande! S(t)ickan.
:))


2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP