Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläkt och fart från start ; )!

En lerig sportsman från Laxå
ses som en gyttjebrottare så...
Det var han ej alls
dansar annan sorts vals...
Rodeo tills hästen rycker då...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-14 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt