Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plus och minus blir aldrig noll

du säger att jag nog
försöker döva mina känslor
för det är så du gör
men
jag försöker bara fylla tomheten

så vi skrattar åt alla mina missbruk
fast det inte ens är lite kul
kanske för att vi är så rädda för
vad det egentligen innebär
när skratten dör ut
och ibland håller du min hand
du är nästan alltid varm när jag är kall
jag tror vi avundas varandra, du och jag
du vill sluta och jag vill börja
känna




Fri vers av insertnamehere
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-14 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere