Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennfäktare så det är:

Pennfäkta kan vi alla här
var vi än är och vart det än bär
ordet ännu ditt
se till att det blir smitt
innan nå´n oss den vägen beskär!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-14 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smart och fyndig text!
2015-01-16

  Olof Lagerhorn VIP
Klokt och bra skrivet! Håller med.
2015-01-15

    Dan Myrbeck
Mycket bra inlägg - instämmer!!!
2015-01-14

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och lagd till mina erfarenheter.
2015-01-14

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt