Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you're our first


Vår allra första gran

Vi kallar dig Barret, min sambo och jag
och skrattar åt dagen vi om dig tog ett tag

En agent hade du, med mage och skägg
som pratade glatt, för du var stilig och satt

Oh Tannenbaum, sjöng vi, när vi snabbt sneddade in 
och såg att du precis fick plats, på centrum i vårt palats

Då blev du uttråkad och saknade din sort
det var sorgligt, dina kläder tappade du bort.




Fri vers av Eunice
Läst 237 gånger
Publicerad 2015-01-14 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice