Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad i sydsvenskan


iskall

Jag försöker bara överleva
Jag försöker bara ta mig
igenom den arktiska kylan i min
själ. Den sliter, den drar,
jag fryser, huden knottras
likt ett skal; en hinna
; över isen

Vill inte avsluta min erosion i
mitt iskallaste av helveten;
innersta: påklädd till
hög hals och istappar i mungipan,
vill komma ut på sanden len
;varm, berusande av ord,
Vid liv




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-14 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk