Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


när vår kärlek går av


jag älskade denna värld
när vi var små
och kyrk- klockarna rang vid varje sommar lov
men smärtan du gav mig
sitter inpräntad i min hud
jag skyddade mig eftersom varje tjej gör det
dom är oskyldiga ibland inget bröllop spel
men allt som jag fick
var en stänk på min kind




sälj din kropp
gå till han då
dina ögon är kalla
du bröt mot lag




mina mörkaste dar
var bandagerad vit
jag bad till en gud för att få en bättre natt
men mellan drömmen och verkligheten ligger vårt öde och arv
jag sov bredvid
denna arga stad
bevarade tro vid liv och skador du gav
slits bort jag dör som en återfödd pojk



sälj din kropp
gå till han då
dina ögon var kalla
du bröt mot lag
jag valde dig att bära dig
men gud har lämnat
världen är förundrad
och såren förbli
dom såren förbli




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 251 gånger
Publicerad 2015-01-14 21:31



Bookmark and Share


  axveronika
du skriver bra texter men bra rytm som spoken word/rap texter borde de fungera bra - provat?
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Antez