Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad i sydsvenskan


det vackraste

När du ser på mig
vill jag att du fortsätter
titta
Jag vill hålla din blick;
dina vackra ögon;
ler

När jag ser på dig och
våra blickar möts, ser jag
det vackraste någonsin

Dem är som stjärnorna som
glittrar i det mörka havet
Soluppgång i öster och solnedgång
i väster; det tandade berget:
vackert

När jag ser på dig önskar
jag, att du alltid
vill se på mig




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 119 gånger
Publicerad 2015-01-14 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk