Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Sydsvenskan


Våren

Våren: depressionen; den tär vårt
b- vitaminlösa
skelett

Vi rider ut i stormen
redlösa

Den kastar skuggor över oss
bländande
tårfyllda

Innan frosten svalat under duken blek
väntar karusellen;
tomgång.

Ett sista andetag, ett sista spjärn
besvikelsen och
tårarna:
våren




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 120 gånger
Publicerad 2015-01-14 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk