Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloddropsfrid

Svalan såg sinnets bur viska tyst; flyg min vän bortom liv och död,
Serafin drack ett liv, sträckte ut vingars prakt, genom trädets löv.
Andan föll, venen brast ur dess makt bloddropsfrid föll bredvid hans tid,
nålen tog enslig tår, vinden brann vågor dog utan strid en natt.

© georgmoller.se




Bunden vers (Hexameter) av Georg Möller
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 01:27



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller