Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad i Sydsvenskan


Jag sover ensam

Jag sover ensam.
Jag vaknar ensam.
Jag äter frukost ensam.
Jag läser tidningen ensam.
Jag åker till arbetet ensam.
Jag arbetar ensam.
Jag åker hem från arbetet ensam.
Jag äter middag ensam.
Jag springer en runda i skogen ensam.
Jag diskuterar till teven ensam.
Jag äter mitt kvällsmat ensam.
Jag tar ett långt bad ensam
och delar en flaska vin, ensam.
Jag går och lägger mig ensam
och
somnar
ensam.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-15 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk