Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Sydsvenskan


Slöjornas skugga

Slöjor ligger tung över vassen
vid västkusts matta strand
Morgonens dyningar rullar in
hand i hand
Jag går den tunga sanden upp
och ner och tänker på dig
Mot den spegelblanka ytan liksom
du, blända mig

Du: ditt leende skär genom
morgonsolens hölje
Banken du tär, till vida
ytors följe
Vid hemkomst jag somnar, vaknar
likt en dröm
Du: söt som honung
nu satta frön




Bunden vers (Rim) av tony björk
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-15 09:57



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Jag tycker att det är en bra stämning i texten.
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk