Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När rädslan styr

vem är jag att inte våga?
bojor håller mig fast

utanför nerdragna gardiner
väntar hela livet

varför vänta på att gå
jag vill inte förlora

en rädsla får inte styra
testa att gå emot

det finns mod att finna
ett täcke som skyddar emot fruktan

jag vill inte vanka an och an i ett rum
rummet saknar dörr för jag har en ögonbindel

jag vägrar se en väg ut
för jag är rädd för att ramla

det går att märka sanningen
av att det går ifall man vill

möta mardrömmar utan dess like
är lika lite lätt som att lära sig leva

det går ändå urskilja spår i snön som är knappt synliga
det är ändå spår att följa

djärvhet är förmågan att handla
inget stoppar den som styr




Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-15 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94