Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hat och kärlek

Jag hatade alla dessa städer
där gatstenarna skrek ditt namn
och vinden smekte med dina händer.

Jag hatade alla dessa gator
där skyltarna skrev ut dina bokstäver
och regnet grät med dina tårar.

Jag hatade den här kroppen
där varje skrymsle utforskats av dig
och där dina flaggor planterats med varje kyss.

Men jag förstod aldrig
hur du hatade alla stjärnor
för alla sånger de sjung om mig.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-15 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle