Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Växa upp hos mormor och morfar...


Mormor- och morfarsminnen

Barfotabarn
Uppnystat garn.
Lakan på streck
hänga knäveck.
Vedhögar och
gamla syltlock.
Lingon och palt
snöigt och kallt.
Älghorn på vägg.
Rakar sitt skägg
-Morfar alltså
mor tittar på.
Mormor bakar
och jag smakar.
Förklädet på.
Tiden var: då.




Bunden vers av gretagreat
Läst 828 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-15 19:18



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Som en lekfull ramsa
minnesord
som målar bilder var för sig
och sedan nya tillsammans
läsvärt
2016-03-25

    ej medlem längre
Sköna minnesord från en svunnen tid.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater