Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhet i ett lerigt dike

Godhet och annan ensamhet
strömmar genom den öppning
som man tror leder rakt in

till himmelriket

där på gränsen till
nervsammanbrott
letar den lille pojken
efter sin själ

i ett lerigt dike letar han
hans händer
ansiktet

allt skyms av det stora motståndet
man känner inför det avvikande

hans ögon oroar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-30 00:05



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Tolkar som att allt inte är som det verkar vara om man är riktigt observant.
Gillar verkligen denna!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP