Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magens profeter

Imorgon ska jag måla härliga hängbukssvin som vandrar omkring på jorden
med små profeter i magarna
obs
inte satir !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 23:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ...man ska göra det man mår bra av!
2015-01-16

  Bo Himmelsbåge
Låter kul
så här efter Jul
kanske dessa profeter
är sådana man gärna äter
o som tar sig ett glas rött vin
i Livets Evigas hackelse maskin
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP