Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets klor

Mörkret närmar sig
Dess klor jagar mig i natt
Ave frälsare




Bunden vers (Haiku) av Moviemaster VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2015-01-15 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP