Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mumsa på bär

Män norpar jordgubbarna från tårtan, de tar vad de begär.
Ingen låter sig smaka av glasyren och kakan.
Och när jag frågar efter en bit av deras, tar de ytterligare en gubbe och erbjuder mig ett blåbär.
Många av de bär jag tagit i min mun har varit mosiga och smaklösa.
Några har smakat surt när jag föredragit sött.
När jag väl fann en persikosmakande tårta bjöds jag aldrig att ta mer.
Idag mötte jag en man med en hallontårta, liknande min.
I sin rädsla att tårtan inte skulle falla mig i smaken erbjöd han mig bara hallonen på toppen.
Jag svarade honom att jag är så ofantligt trött på bär.




Fri vers av Mithril
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-16 01:44



Bookmark and Share


  Mr Bean
Haha va bra...
+++++
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mithril