Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgearbete


"Vår" fågel




Koltrasten fortsatte sjunga som om ingenting hänt

Stängde dörren


Öppnade lite i taget


Nu är den helt öppen

Lyssnar och minns




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-16 09:54



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väldigt fin bild av ett återvändande, tycker mycket om denna.
2021-04-30

  Ljusletaren
Njut av dennes trösterika ord och fortsätt och minns/ kram
2015-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra rader till tröst...
2015-01-18

  Connie
Med hjälp av en liten fågel blir detta helt underbara rader till tröst!
2015-01-17

  Veven
Väldigt vackert och tankeväckande. Tänk att man kan gå vidare steg efter steg trots den djupaste sorgen.
2015-01-16

  walborg
Fint
2015-01-16

  ULJO
Fåglars sång är som balsam för själen
2015-01-16

  Henning Hson
Härligt bra och mysigt.
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Lite i taget
är en bra
stategi
2015-01-16

  Marianne Räf
Fint! Jag har också sköna närhetsminnen av dessa
underbara djur. Så, jag
förstår, väl, känslan, där.
2015-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Den finaste fågel jag vet! Fint att du kan höra och minnas till den vackra sången.
2015-01-16

  Anya VIP
Jaa ibland måste man öppna lite i taget...fin psykologisk gestaltning. Tar till mig av klokorden.
2015-01-16

    ej medlem längre
Det krävs både tid och mod att våga glänta på dörren igen....
2015-01-16

    ej medlem längre
Inte lätt alla gånger att gå tillbaka till minnen och känna om dem, men man bearbetar och tar fram det goda ur dem.
2015-01-16

  louisegirl
Berörande vackert, om det svåraste <3
2015-01-16

  Ingrid Trolle
Den vackraste
fågelsången man
kan lyssna på.
Längtan till våren
inställer sig genast
2015-01-16

  Lars Hedlin
Gillas!
2015-01-16

  Magdalena Eriksson VIP
Gillar stora rymdtystnad tankens fria sekundsnabba gillar när texten är som moln eller bloss. Enkelheten i dikten gör mig skärpt. Tack fint
2015-01-16

  Respons VIP
Fin!
2015-01-16

  Teresia Ridell
Vemodsvackert med stark känsla som berör.
2015-01-16

    ej medlem längre
vackra rader som berör
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP