Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Du har tryckt på paus.
Bilden har stannat innan tragedin


Andetagen har rämnat under ditt dödskallegrin


Jag blundar för hårt åt din vidriga kontur
Kirurgen häftar sutur efter sutur
Klockan tickar för snabbt och för högt
Hon sitter i duschen trots att hon försökt




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-16 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall