Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs till en början på mobilen på fem minuter ... Nu har jag suttit i solen en stund med dikten.


Vem är du ?

Rosenröd lite slemmig ligger du som en mindre valfisk i min mun
din tyngd är fästad med en rot
i köttet
som en brud på sitt eget bröllop smakar du på allt.
Vill du fästa tungan mot ditt segel?
När ska du segla med ditt röda segel ?







Fri vers (Prosapoesi) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-16 15:28



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Haha vilken sjukt snuskig dikt...
2015-01-18

  Måna N. Berger
Ser den som bild!
2015-01-17

  Lars Hedlin
Bra text
2015-01-17

  Magdalena Eriksson VIP
Den här texten är omgjord många gånger kanske inte klar ännu
2015-01-17

  Magdalena Eriksson VIP
Den här texten är omgjord många gånger kanske inte klar ännu
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP