Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mari-Louise (saknad)


Till M-L


I det som är kvar,
finns ett slags vakuum.
En gnutta tid som än står still,
det är allt vi har,
det är där vi möts, om du så vill.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 620 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-16 19:01



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Denna ljuva text.
Denna bitterljuva rytm.
Minnets betydelse.
2017-03-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vemodig och vacker

2015-10-09

  Ullagulla
den känns sorglig men ändå vacker i sin skörhet....mm...
2015-06-16

  erkki
Bilden stämmer väldigt fint med din stämningsfulla, längtande text.
2015-01-25

    Lena Söderkvist VIP
Fint och sorgset
2015-01-21

    ADI Nehlin
vackert och lite vemodigt
2015-01-21

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin-fin!
2015-01-19

  Epione VIP
åhh fint..
2015-01-18

    ej medlem längre
Läser din dikt flera gånger .. långsamt... och bara fascineras över hur bra den är.
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~