Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid för egen vinnings skull





Hon var som en vindflöjel

Bytte åsikt efter behov

Förtroendet blev lika svagt som nattgammal is




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-17 12:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt och bra.

Är man som en vindflöjel,
hamnar man lätt i blåsväder.
2015-01-19

  Respons VIP
Bra liknelse.
2015-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan det va...bra skrivet...
2015-01-18

  ULJO
Kloka ord i haikuform
2015-01-17

  Ingrid Trolle
Antingen en mycket svag
människa
eller
en mycket beräknande
Helt klart inte seriös och
absolut ingen att lita på
2015-01-17

  Rise Little One
Strålande beskrivning...
2015-01-17

    ej medlem längre
Ja de finns dem som lever så, tyvärr.
2015-01-17

  Teresia Ridell
Snyggt skrivit !
2015-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja som att vända
kappan efter vinden
efter ha läst Din text
blir hennes sätt som
ett slag emot kinden!
2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Visserligen ska man inte vara som en istadig åsna och aldrig kunna ändra sig. Men att ständigt byta åsikt för att passa andras, det är inte seriöst. Klokt skrivet av dig!
2015-01-17

    ej medlem längre
Klokord från dig!
2015-01-17

  louisegirl
Finns gott om dom, tyvärr...
Jättebra skrivet!
2015-01-17

  Lars Hedlin
Stark är sådan känsla
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP