Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tajma själen väl, då går det väl...

Ta ut själen och vädra den
lite då och då, så den får
en ny vy att titta på.
Ja låt den också sitta vid havet
och blickande vilande pusta ut
och då längre än nå´n minut...
Och låt gärna en trädkrona bli dess tak
för det ger ju bara ett, en mersmak! Eller
varför inte ta den till ängen? Huvudsaken är ju
att den får komma ut, det är ju just det som
är poängen! Och sträcker själen fram sin
sin hand till nå´n säg bara då: -Så gott
att just du kom förbi och precis nu!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-17 13:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra! Återigen grattis till publiceringen i Corren!

(PS: Hade missat den tidigare)
2015-01-20

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra! Tycker om!
2015-01-20

  Rise Little One
Underbart sätt att ta hand om själen.
2015-01-18

    ej medlem längre
Bokmärker!
2015-01-17

  ULJO
Mycket bra skrivet
2015-01-17

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt
Briljant Text
allt som Själen
behöver så innerligt Väl*Kram
2015-01-17

  Maria Sundelius
Man kan också själen ta
på en shoppingtur tralalalala!
Med en själsfrände så cool,
då strålar själen som en sol!
Tänk vad lyckan kan bli stor,
när fränden hittar nya skor!
2015-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!

Fastnade speciellt för
Så gott att just du kom förbi och precis nu!
2015-01-17

  louisegirl
En sån underbar fin text...
Bravo!
2015-01-17

  limerick
Strålande fint! Blir glad av din text.
2015-01-17

    ej medlem längre
Denna finurliga text blir jag glad av!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt