Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/destinatis..../


~~~ v r a k g o d s






















han var


ett vrakgods,



på livets stormiga hav.





ja, han låg alltid ständigt



i konflikt med


- inte andra -



men med sig själv.




ändå



var han djupt förankrad



- på något sätt.





han hade rötter


och vad mera är



insikten om att




ingen enda människa



någonsin



är en öde ö,





även om livet för stunden





kan upplevas så.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 348 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-17 14:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin psykologisk gestaltning.
2015-02-05

  louisegirl
Tänkvärd fin
2015-02-05

  P-E-H
Fint.
2015-02-04

  Rozsi.kovacs

En stark tänkvärd text samt
intressant
2015-01-18

  walborg
Finstämd beskrivning
2015-01-17

    ej medlem längre
Vrakgods kan vara intressanta... när de spolas upp på en strand ... blir de ett fynd.
2015-01-17

  Ingrid Trolle
Mycket starkt
berörande.
2015-01-17

  Teresia Ridell
Bra !
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden