Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sick-Rick of Limerick

A sailor born in the city of Limerick,
was bullied and called by his nickname;"The Sick-Rick"
he didn't drink ale,
he was already pale,
the poor man was awfully sea-sick!




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-17 19:57



Bookmark and Share


  limerick
Kul!
jfr min rick Antidemokratisk smörja senast repriserad 2014-09-10
Hälsningar
Ulf
2015-01-24

  Lars Hedlin
Skoj! :)
2015-01-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Poor irish sailor from Limerick
som var i ett sådant illa skick
en koll hos polis
blåsning ger bevis
att vågorna tål inte alls Rick!
Well written as always
My Dear Friend!


2015-01-17

  Ingrid Trolle
Rolig!
2015-01-17

    ej medlem längre
Klart skojig!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius