Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till LL


Ett litet förtydligande

Jo, jag tänker alltså
bara älska dig
en liten stund



Nån minut eller sekund

Kanske en timme eller nåt andetag

Möjligtvis tusen kyssar tills alla nätter blir till dag!



Jo, jag tänker alltså
bara älska dig
en liten, liten stund




Så du bara vet.



















I evighet ...












Fri vers (Fri form) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 777 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-23 16:59



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackra rader!
2015-01-24

    ej medlem längre
Jo, detta är fint!
2015-01-24

  Cris
Har älskat dig Nån minut eller timme.

Annan också för ett andetag. Eller mer. Visst är det förunderligt, hur man kan älska och minnas.


2015-01-24

    ej medlem längre
Det finns tusen och åter en kärleksförklaring men den finaste finns inte skriven än
2015-01-23

    ej medlem längre
Vilken fin kärleksförklaring!
2015-01-23

  Teija Majava VIP
Vackert! :)
2015-01-23

  Björn Björkegren/Blue Bear
Stort tack för alla applåder och kommentarer! :)
2015-01-23

    ej medlem längre
Låter hoppfullt. Lovande! :)
2015-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt!
2015-01-23

  Kjell Åhsberg
Vacker och hoppingivande text då en sekund blir till en evighet i livets universum.
2015-01-23

  Lena Själsöga Keijser
tycker
innebörden orden andas

din stämma är varm
2015-01-23

    ej medlem längre
Väldigt vacker text
2015-01-23

  Björn Björkegren/Blue Bear
https://www.youtube.com/watch?v=vuwtrWK_qJM

2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear