Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömmer ansiktet i kudden

så tomt
oh Gud så tomt
när världen
ligger utsatt

ett fängelse
av luft
som inte går
att andas

så tomt så tomt
när inte ens
en Gud kan skydda

jag stänger mina fönster
mot sol och själ

jag gömmer ansiktet
i kudden




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-17 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör mig inom! kram
2015-01-20

  Fredrik P. VIP

Det gör ont att läsa dikten.
Att finna tröst är inte lätt.
2015-01-18

  walborg
Välskrivet om smärta och sorg
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington