Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålar till hjärtat


Vinterns sorgsna bud

Lättas upp till ingenting

Med vårsol i hår




Fri vers av Skalet
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-04-09 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet