Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför välja en när man kan ta allihop?

I Flen fanns en karltokig tös,
hon var faktiskt polyamorös,
hon sa aldrig nej,
denna helvilda tjej
och de prydaste flenborna rös!




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-18 08:22



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
men den var bra!
2015-01-22

  Lars Hedlin
Exactemento!
2015-01-22

  limerick
Snygg limerick! Jfr min limerick Bloddrypande, även den från Flen!!!
(:))/limerick
2015-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu Du Tös från stan den Bästa
Ditt tips borde jag ta och testa
alla då ta in
ja, uti stugan min
då kan ju jag var stund få festa!
JÄTTEBRA OCH SÅ KUL SKRIVET!
***************************
2015-01-18

  Kattiz
Underbar! (-:
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius