Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstaterande

Årets längsta

transportsträcka

är snart

avverkad

Den mellan

december-

och januarilönen!




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-18 12:20



Bookmark and Share


  Connie
Varför är det så mycket månad kvar i slutet av pengarna?
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre är det många som har det så.
Pantar värdesaker och/eller tar lån till höga räntor.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP