Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like fire



when I´m alone
I don`t know if
I´m really breathing



but when you
see me
I exist


when you
hold me tight
I´m here


when you
kiss me
I´m alive


and when we
make love
I´m burning


like fire




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-18 12:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbar! :)
2015-01-20

  älvdans
Mjuka eldlågor berör min känslighet i denna sköna läsningens ögonblick ....
2015-01-19

  Elisabeth H
Vacker hyllning till en älskad.
2015-01-18

  ULJO
Du kan verkligen få till det
2015-01-18

  gunnnar nylund VIP
Enkelt, snyggt och stilfullt... en pil i
hjärtat!! Bra vetja!!
2015-01-18

    ej medlem längre
Bra text, fint flyt i engelskan, en rytmisk och passionerad dikt

2015-01-18

  KYREUS of Sweden
Hot!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell