Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret blev kanske ett ja...

När man frågar, kan någon hjälpa till vid...
Då svarar en del snabbt det vill de ju alltid
men de måste bara helt enkelt avstå
lönen räcker ju knappt till för dem då...
-Jag tänkte bara fråga er om ni hade tid?





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-18 12:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört!
2015-01-20

  ULJO
Mycket bra skrivet
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2015-01-18

    ej medlem längre
Sann och smart!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt